Kompetenta instruktörer

När ni bokar en HLR eller PDV utbildning via oss kan ni känna er trygga med vetskapen om att det är kompetenta och erfarna instruktörer som kommer och håller en kurs som genomsyras av kvalitet.


Våra instruktörer är både utbildade och certifierade, som årligen går fortbildningar och har därför uppdaterad kunskap och lång erfarenhet inom ämnet vi utbildar i. Men vi har också något mycket viktigare än så, vi har verklig erfarenhet av att både behandla hjärtstopp men också agerande för verkliga incidenter kring pågående dödligt våld. 


Beklagligt, men verkliga händelser inträffar när en minst anar det, lyckligtvis har våra instruktörer varit på plats vid incidenter och därav fått en oförglömlig livserfarenhet de gärna delar med sig av.


Detta är något som gör oss unika i branschen, det är svårt att lära ut något så viktigt som livräddande insats utan att ha egen erfarenhet kring hur det går till i verkligheten.

Möt vårt team

Certifierade

Våra instruktörer som utbildar är certifierade av Svenska HLR rådet. Det gör att vi ständigt är uppdaterade när det gäller de senaste riktlinjerna och tar del av den senaste forskningen.


På så sätt kan ni känna er trygga med att ni får en utbildning som innehåller de senaste uppdateringarna och teknikerna för hur man utför livräddande insatser på ett korrekt sätt.

Om oss

Det självklara valet som er partner för utbildningar för livräddande insatser och handhållning av sjukvårdsmaterial.

Med livräddande tjänster och kvalitetsprodukter gör vi er arbetsplats och samhället säkrare.


Läs mer»

Kommande utbildningar

Heartaid.se

Grundutbildning VUXEN-HLR

Datum/Tid: 24-08-2024 (09:00-12:00)

Klicka här för att läsa mer

© Heartaid - All rights reserved

: