Användarvillkor

Beställning

För att handla hos oss måste du vara minst 16 år gammal och därmed vara behörig att använda något av de betalsätt vi accepterar. Köpet måste göras i ditt namn.

När du lägger en beställning kommer du att få ett e-mail som bekräftar att vi har mottagit din order. Vi utför sedan en rutinmässig förauktorisering för att kontrollera att betalningen är godkänd. Därefter skapas ett avtal baserat på dessa villkor. Du har eventuellt möjlighet att avbryta din beställning under en kort period efter det att beställningen har skickats in. Om vi redan har packat din order är det inte längre möjligt. Då måste du returnera din order och göra om beställningen. Alla beställningar gäller i mån av tillgång.


Men oroa dig inte; om det uppstår problem med en beställning kommer vi att kontakta dig.

I sällsynta fall kan det hända att vi måste neka eller annullera en beställning, eller stänga eller frysa ett konto (även om vi tidigare har bekräftat din beställning) – t.ex. om vi tror att någonting lurigt pågår med en beställning eller ett konto.


Om detta händer dig och du anser att vi har gjort ett misstag ber vi dig att inte bli upprörd, utan kontakta oss på info@heartaid.se eller 0720454841.

Vi diskuterar gärna ärendet med dig.

Betalning

Våra betalningsalternativ kan variera beroende på ditt val. Nedan finns en lista över alla tillgängliga alternativ samt en länk där du kan läsa mer om varje alternativ.

Observera att vissa alternativ kanske inte är tillgängliga i alla länder.


Klarna Checkout

PayPal

Google Pay


Information som delas med bankerna skickas krypterat och ditt kortnummer skyddas genom ett certifierat system enligt kortutgivarens säkerhetsstandarder.

Vid betalning med kredit produkt (t.ex. faktura eller delbetalning) görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då får du en kopia på kreditupplysningen per post.


Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och vi behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer och/eller telefonnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Priser och produktbeskrivningar

Det förekommer ibland att vi felaktigt prissätter eller beskriver våra produkter. Om ett sådant fel upptäcks i samband med din beställning kommer vi omedelbart att meddela dig och erbjuda möjlighet att antingen bekräfta din order till det korrekta priset eller annullera den. Leveransavgifter kan tillkomma beroende på din valda leveransmetod och adress. Dessa avgifter presenteras tydligt vid utcheckningen och inkluderas i det totala beloppet. Observera att samtliga priser inkluderar moms.

Leverans

På HeartAid.se strävar vi efter att upprätthålla våra leveranstider noggrant, men vi är medvetna om att ibland kan förseningar uppstå av olika skäl, såsom logistiska utmaningar, fraktförseningar eller ogynnsamma väderförhållanden. Leveransen utförs av den fraktleverantör som anges vid utcheckningen, dock inkluderar den inte eventuell returfrakt. Fraktkostnaderna kan variera och anges tydligt innan köpet genomförs.

Vi kommer att hålla dig informerad om leveransens status och du kommer att kunna spåra ditt paket med hjälp av ett sändningsnummer. Om du inte mottar en leveransbekräftelse, vänligen kontrollera din skräppostmapp eftersom vissa e-postmeddelanden kan oavsiktligt hamna där.


För att säkerställa snabba leveranser håller vi alla våra produkter i lager.

Tveka inte att kontakta oss om du stöter på problem eller har frågor.

Returer och återbetalning

Om du önskar returnera en vara som inte motsvarar dina förväntningar, förstår vi det.

Ibland är en produkt helt enkelt inte rätt för dig, och vi erbjuder en returpolicy för att säkerställa din självklara tillfredsställelse. För att göra en retur måste produkterna vara i originalskick och returneras enligt nedanstående riktlinjer.


Vid retur inom 30 dagar från mottagningsdatumet återbetalas hela köpesumman till det ursprungliga betalningssättet. Vi strävar efter att behandla återbetalningen inom 14 dagar efter mottagandet av returen. Efter denna tid kan vi tyvärr inte acceptera returer av oönskade varor.


Om en retur försöks göras efter denna tidsram kan produkterna komma returneras till dig och du kan komma att debiteras för leveranskostnaderna.

Originalskick är en viktig faktor vid retur. Produkterna skall vara i dennes originalförpackning på samma sätt som den levererades. Om returnerade produkter är skadade, använda eller i ett annat skick än original kan en fullständig återbetalning inte garanteras och produkterna kan skickas tillbaka till dig (med eventuella leveranskostnader för er räkning).


Alla produkter granskas noggrant vid retur och bör skickas tillbaka i originalskick och förpackning, om det är möjligt.


Enligt lag har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från köpdagen. Du behöver inte uppge någon anledning, men vi ber dig att kontakta oss om du väljer att utnyttja ångerrätten. Vi återbetalar beloppet inom 30 dagar efter att vi mottagit produkterna. Om du returnerar varor efter perioden erbjuder vi återbetalning inom 365 dagar från köpdatumet.

För att vara berättigad till återbetalning måste varorna vara oanvända och i originalförpackning. Ångra köpet gör du till följande adress:


Om du vill ångra avtalet, fyll i ett mejl med nedan info och skicka tillbaka det till: info@heartaid.se


Följande skall framgå
- Ert namn 

- Produkterna det gäller

- Er adress

- Dagens datum mejlet skickas

- Ordernummer

Dina personuppgifter

Vår Integritetspolicy klargör hur vi använder din personliga information. Hos HeartAid värdesätter vi möjligheten att interagera med dig genom vår webbplats och via sociala medieplattformar. Det är dock viktigt att notera att vi inte kan kontrollera sociala medieplattformars inställningar eller hur du väljer att konfigurera dina profiler där.

Därför uppmanar vi dig att noga granska och anpassa dina integritetsinställningar för att säkerställa att du är medveten om och bekväm med användningen av dina personuppgifter på dessa plattformar.


Vi vill också poängtera att det är förbjudet att missbruka eller manipulera vår webbplats, såsom att ladda upp virus eller annat skadligt tekniskt material, utföra överbelastningsattacker eller på andra sätt störa vår teknik eller funktionalitet, eller att obehörigt ta del av våra eller våra kunders data. Sådana handlingar kan utgöra brott enligt lag, och de kan också skada vår förmåga att erbjuda våra lojala kunder den bästa möjliga servicen. Vi tar allvarligt på alla sådana incidenter och kommer att rapportera varje överträdelse eller aktivitet till relevanta brottsbekämpande myndigheter, inklusive att tillhandahålla all tillgänglig information om de involverade personerna.


Vidare är det inte tillåtet att använda automatiska system eller programvara för att extrahera data från våra webbplatser, vilket är känt som scraping.


Om du har några invändningar mot hur vi hanterar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta din lokala dataskyddsmyndighet eller Datainspektionen på datainspektionen@datainspektionen.se eller Box 8114, 104 20 Stockholm, Sverige.


Vi strävar alltid efter att säkerställa en transparent och ansvarsfull hantering av personuppgifter och tar dina synpunkter på allvar.

Immateriell egendom, programvara och innehåll

HeartAid äger tillstånd att använda all immateriell egendom på webbplatsen.

Alla rättigheter förbehålles. Ni har rätt att lagra, skriva ut och visa innehåll från webbplatsen endast för personligt bruk. Du har inte rätt att använda någon del av webbplatsen för kommersiella ändamål, såvida inte du har vårt uttryckliga tillstånd i skrift.

Du får gärna länka till HeartAid.se, dock så länge det görs på ett sätt som inte skadar eller drar fördel av vårt rykte. Vänligen länka inte till webbplatsen på sätt som antyder någon form av godkännande eller rekommendation. 

Klagomål eller synpunkter?

Vid eventuella frågor eller synpunkter välkomnar vi dig att kontakta oss via e-post på vår adress: info@heartaid.se. Observera att vi inte genererar automatiska bekräftelser för inkommande meddelanden, men vi åtar oss att behandla dina ärenden så snart som möjligt och senast inom 14 dagar. Om vårt svar inte uppfyller dina förväntningar och du inte finner det tillfredsställande kan du vidarebefordra din klagomål till EU:s onlineplattform för tvistlösning på följande webbadress: www.ec.europa.eu/consumers/odr. Vi ser fram emot att hantera dina frågor på ett professionellt och effektivt sätt.

Juridisk information

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar, ta bort eller modifiera våra produkter, tjänster och/eller valfri del av webbplatsen, inklusive våra användarvillkor. Våra villkor är föremål för svensk lagstiftning.


Garantier: Alla varor som köps från oss omfattas av garantin att produkten uppfyller eller utför de funktioner som konsumenten rimligen kan förvänta sig. Vissa produkter täcks dessutom av fabriksgarantier.

Kontaktuppgifter

Sverige 

E-post: info@heartaid.se

Telefonnummer: 0720454841

VAT nr.: SE950221519801

Ansvarig

Verkställande direktör och ansvarig för webbplatsen är Marios Gergess. 

För kontakt vänligen klicka här.

Om oss

Det självklara valet som er partner för utbildningar för livräddande insatser och handhållning av sjukvårdsmaterial.

Med livräddande tjänster och kvalitetsprodukter gör vi er arbetsplats och samhället säkrare.


Läs mer»

Kommande utbildningar

Heartaid.se

Grundutbildning VUXEN-HLR

Datum/Tid: 24-08-2024 (09:00-12:00)

Klicka här för att läsa mer

© Heartaid - All rights reserved

: